18 de juny, Dia mundial de la Gastronomia Sostenible

Compartir
18/06/2025

Aquest 18 de juny se celebra el Dia de la Gastronomia Sostenible. El conjunt de plats i usos culinaris propis d'un determinat lloc és una expressió més de la diversitat natural i cultural del planeta.

Amb la celebració d'aquest dia s'intenten promoure uns hàbits alimentaris més respectuosos amb el medi ambient i amb les tradicions locals.

Aquest tipus de gastronomia pot tenir un paper fonamental en el desenvolupament sostenible, sobretot de les comunitats menys afavorides, ja que promociona el desenvolupament agrícola, la seguretat alimentària, la nutrició, la producció sostenible d'aliments i la conservació de la biodiversitat.

Destaquem...

Descobreix la Catalunya Autèntica al febrer!

Llegir més...

Nova exposició al MUHBA: Valldaura, de palau medieval a centre…

Llegir més...

Agenda

Actes de Commemoració de l'Aniversari del Bombardeig de la…

21/02/2025 ...

Llegir més...

Carnestoltes infantil i Reganser a Navàs

21/02/2025

Llegir més...

Experiències

Santuari del Miracle. Descobreix la història d'un retaule barroc

Llegir més...

8.00 € 6.40 €

Raquetes de lluna plena a la Vall de Núria amb Oxineu Guies…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!