Vinya els Vilars Arbeca
L'Antonio i la Maria José t'estem esperant per explicar-te com treballem per fer realitat el nostre somni: una petita explotació vitivinícola, amb una producció que no supera les 20.000 ampolles, on hi ha a més de secret, esforç continuat, el respecte a la terra i una gran estima pel producte realitzat.
Volem compartir amb tu experiències i sensacions: a la vinya, al celler, al nostre voltant.
Et convidem a tastar i jutjar els nostres vins, ningú millor que tu per dir si val la pena o no obrir una de les nostres ampolles.
El nostre entorn, com el celler, transpiren naturalitat i senzillesa. Si et deixes perdre per les nostres contrades trobaràs gent arrelada a la terra i un paisatge garriguenc amb les vinyes, els olivers i els cereals com a grans protagonistes.
El celler
A Vinya els Vilars vam posar tota la il·lusió en fer uns vins de qualitat. Per això, la feina comença en l'acurat tractament de les vinyes, el veremat manual i la posterior elaboració del vi. El celler disposa d'unes modernes instal·lacions equipades amb la darrera tecnologia vinícola i on tenim cura de tot el seguiment del procés.
Els orígens
El celler Vinya els Vilars deu el seu nom a les restes arqueològiques de la fortalesa ibèrica dels Vilars, a tocar d'Arbeca. Aquestes restes datades l'any 775 a.C., són el vestigi íber més important i més ben conservat de tot Catalunya.
A Vinya els Vilars sabem valorar la dificultat que suposa treballar la terra i esperar que doni els seus fruits, i per això estem agraïts a la seva generositat i li retem homenatge estimant-la i respectant-la.