Restaurant el Pont 9 Camprodon

Compartir
Carrer Camí de la Cerdanya, 1 Baixos Camprodon

El pont 9 és un restaurant que, com la gran majoria, no pretén res més que millorar dia a dia des del treball i l’esforç, però, sobretot des de la il·lusió i les ganes de satisfer a la gent que ha confiat amb ells des de que van començar l’any 2001.

Es troben al bell mig de Camprodon, just davant del Pont Nou (Segle XII), on es pot contemplar des del menjador principal, un saló per a 35 persones. A la part del darrere hi ha una altra sala des d’on es pot gaudir de les aigües del riu Ter. El restaurant té tres reservats per a 6, 8 i 12 persones per a clients que vulguin més intimitat i tranquil·litat.

L’àvia Contxita i la Lola els van ensenyar que la base d’una bona cuina és el producte. Aquí comença la seva feina: saber escollir els millors productes del seu entorn que agricultors i ramaders encara avui dia els ofereixen. Així, doncs, el client pot degustar una cuina humil i senzilla, perquè intenten que el comensal identifiqui els gustos, les aromes i les textures originals dels aliments que a vegades no es tenen en compte.

La tradició, mai oblidada evoluciona dia a dia amb les noves tendències i tecnologies, aprenen dels grans cuiners i tenen en compte l’opinió del client, que amb el seu judici i amb la seva critica els ajuda a fer passets que els acosten poc a poc a una satisfacció total.

Agenda

Festival MicroClima de Camprodon

21/05/2022 ...

Llegir més...

Festival Isaac Albéniz de Camprodon

10/07/2022 - 16/07/2022

Llegir més...

Destaquem...

El cor de les Guilleries: una experiència per compartir

Llegir més...

Parella a la fuga: una escapada perfecta en parella a Rocallaura

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!