MEV, Museu d'Art Medieval Vic

Compartir
Plaça del Bisbe Oliba, 3 Vic
Trucar 938 86 93 60
Contactar reserves@museuartmedieval.cat
Veure vídeo

Reserva online

Soc el MEV, Museu d'Art Medieval de Vic, un arc de connexió entre el passat medieval i el món actual. Continc obres excepcionals de pintura i escultura del romànic i del gòtic català que expliquen com eren l'art i la vida a l'edat mitjana. Les meves col·leccions d'orfebreria, teixit, forja, vidre i ceràmica permeten fer un recorregut complet per la història de les arts decoratives a Catalunya. Soc passat i també present: mitjançant experiències digitals immersives em converteixo en un museu accessible on tothom pot descobrir les col·leccions d'una forma sorprenent. Soc avui, fa mil anys.

Espai immersiu “Avui, fa mil anys”

A través d'un relat captivador, el nou espai immersiu ens descobreix un món medieval com mai l'havíem vist abans, ple de misteri, llum i color en una catedral romànica de referència. Un viatge emocional i sensorial a l'època medieval.

Bèsties. Els animals en l'art medieval del MEV

Què hi fan tantes bèsties, en l'art medieval? Amb aquesta nova exposició temporal descobrirem com els animals representats durant l'Edat Mitjana es relacionen amb temes com el folklore, les llegendes, la literatura oriental, la simbologia o la moralitat.

Àrea de descans

Situada a la segona planta, amb vista al campanar romànic de la Catedral i al centre històric de la ciutat de Vic.

Fulls d'observació

La recepció del Museu disposa de material didàctic gratuït per fer la visita en família.

Consigna i guarda-roba

El Museu disposa de servei gratuït de guarda-roba i consigna. Per motius de seguretat serà obligatori dipositar en consigna les bosses, motxilles, paraigües o paquets que superin les mides següents: 40 x 40 cm. El Museu no es farà responsable dels articles dipositats al guarda-roba.

Wifi gratis

Guia de visita al mòbil

Si utilitzeu un dispositiu mòbil en realitzar la visita, podeu accedir a la web del museu i triar diferents recorreguts segons els vostres interessos, o si voleu fer una visita lliure podeu ampliar la informació de les obres, amb vídeos, imatges i textos.

Aparcament adaptat

L'accés al centre històric de la ciutat està restringit pels vehicles. Les persones amb mobilitat reduïda que hagin d'accedir a la zona poden facilitar-ne la matrícula al Museu.

Agenda

Païssa al Lluçanès

28/04/2024 ...

Llegir més...

Alhambra Festival Jazz Vic

02/05/2024 - 05/05/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Sorteig: 6 entrades dobles per visitar La Fageda

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!