Mas de Colom, Casa Borges Tàrrega

Compartir
C/Mas d' en Colom 143 Tàrrega
Trucar 660 13 40 75
Contactar info@masdecolom.com

Mas de Colom – Casa Borges, una antiga masia i monestir cistercenc que data de principis del segle XX, que es convertiran en la seu institucional del Grup Borges, punt d'unió entre els valors, la marca, la història, la cultura, les tradicions i la biodiversitat, situada en un entorn únic.

L'antic convent i masia s'ubiquen a la finca Mas de Colom a Tàrrega i ara convertit en un centre experiencial que projecta els valors del Grup Borges amb recursos audiovisuals immersius i emocionals, que connecten amb la història local i posen en valor la singularitat de l'equipament patrimonial, que també es concep com un espai educatiu divulgatiu i didàctic, sobre la conservació de la biodiversitat i l'alimentació basada en estils de vida saludables. Tot això envoltat d'un entorn agrari amb una extensió de prop de 70 hectàrees que esdevenen una mostra dels principals productes que comercialitza el Grup, ametllers, pistatxers, oliveres i noguers.

La finca Mas de Colom compta amb més d'un 10% de la superfície destinada a la conservació d'habitats semi-naturals compresa dins la Xarxa Natura 2000. La conservació, promoció i divulgació d'aquests espais naturals protegits juntament amb la potenciació de la millora de la biodiversitat a la finca Mas de Colom formen part del Pla d'Acció per la Biodiversitat, un projecte col·laboratiu d'àmbit nacional coordinat per la Fundación Global Nature, entitat experimentada i de prestigi en l'execució de projectes per a la conservació de la biodiversitat a nivell internacional. Des de principis d'any, entre d'altres accions, s'han plantat més de 500 plantes de fruiters antics i espècies d'especial interès pels seus usos tradicionals, així com també s'ha fomentat l'ús de cobertes vegetals per tal de reduir el risc de plagues i disminuir l'ús de pesticides en la gestió dels cultius. Aquest Pla d'Acció, ajudarà a la retenció del carboni al sòl, la reducció de l'erosió i la mitigació del canvi climàtic.

Les nostres visites i experiències

Visita-experiència Mas de Colom-Casa Borges

Visita per descobrir els valors d'una marca i la història de l'entorn.

Mas de Colom és un espai-experiència. Una antiga masia que recull les essències d'una marca que conserva els valors de la terra i els projecta arreu del món. I ho fa amb recursos immersius emocionals i didàctics per tal de connectar el públic amb el territori i els seus fruits.

L'experiència finalitza amb un tast d'oli d'oliva i de fruita seca.

Reserva prèvia a través de la web: masdecolom.com.

Durada: 1'30 h. Horari de l'activitat: de dilluns a dijous de 10 a 14h i de 15 a 17h, i divendres, caps de setmana, i festius de 10 a 18h.

Passejada interpretativa de l'entorn de la finca Mas de Colom

Tens ganes de conèixer l'entorn de Mas de Colom? Vine a fer una passejada entre camps d'ametllers, de pistatxers i oliveres i nogueres per descobrir la biodiversitat en aquest magnífic entorn d'agronatura. Un recorregut on descobrirem les diferents varietats dels cultius arboris, la flora i l fauna que ens envolten i també algunes claus del Pla d'Acció per a la conservació de biodiversitat que Borges International Group esta impulsant a la seva finca de Mas de Colom-Casa Borges.

Recomanem calçat còmode per la realització d'aquesta passejada d'uns 3 km. Consulteu els dies de l'activitat i feu la reserva prèvia a través de la web: masdecolom.com.

Horari de l'activitat: d'11 a 12.30 h. Durada: 1'30 h.

Esmorzars amb Borges (Temporada Primavera- Estiu)

Taller participatiu d'alimentació i cuina.

Descobrirem en família les combinacions divertides i originals que es poden fer amb diferents productes Borges per preparar un esmorzar saludable i ho posarem en pràctica. Al mateix temps, coneixerem la importància de gaudir d'una dieta equilibrada.

Consulteu els dies de l'activitat i feu la reserva prèvia a través de la web: masdecolom.com.

Horari: caps de setmana, a les 10 h. Durada: 1'30 h

Vine amb la teva escola!

La proposta per als grups escolars es basa en activitats de format taller, complementàries de la visita completa o parcial a Mas de Colom (segons nivell educatiu).

Es tracta de tallers d'uns 90 minuts de durada, amb dinàmiques pràctiques i participatives.

Propostes

Cuida't amb Borges!

Mas de Colom, Casa Borges Tàrrega

3 €

Agenda

Embarrat - Festival de Creació Contemporània a Tàrrega

24/05/2024 - 26/05/2024

Llegir més...

Fira de la Cervesa Artesana a Tàrrega

01/06/2024

Llegir més...

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

La Primavera del Cava retorna al maig amb 16 activitats entre…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!