Mas Blanch i Jové La Pobla de Cérvoles

Compartir
Polígon 9, Parcel·la 129, Paratge Llinar La Pobla de Cérvoles
Contacte info@masblanchijove.com
Veure vídeo

Reserva online

Mas Blanch i Jové és un celler de la DO Costers del Segre, de la subzona Les Garrigues. Les nostres vinyes estan situades a la frontera ponent de Priorat, en una zona de muntanya, a més de 700 metres sobre el nivell del mar. El fet de ser viticultura de muntanya, sumada a peculiaritat del sòl de les finques, molt pedregós, la baixa pluviometria, l'alta insolació i l'important salt tèrmic entre el dia i la nit permeten que, després d'un treball constant i minuciós a les vinyes, s'obtingui un producte d'excepcional qualitat.

Elaborem unes 55.000 ampolles a partir de raïm de les nostres vinyes ecològiques, veremades manualment en el seu punt òptim de maduració amb caixetes de 20kg i amb una producció per Ha que està entre els 3.500 i els 4.500kg màxim. El 100% de l'energia que utilitzem per elaborar els nostres vins al celler és solar (provinent de les 120 plaques solars i 48 bateries que hem instal·lat recentment).

Vam iniciar el projecte per amor a la terra (venim de generacions i generacions de pagesos) i vam comptar amb el suport del nostre amic Josep Guinovart que ens va ajudar amb el disseny del celler i va concebre la singular Vinya dels Artistes que va esdevenir una realitat l'any 2009 amb la inauguració de l'Orgue de Camp de Josep Guinovart.

Us oferim un passeig per La Vinya dels Artistes on escultures i instal·lacions artístiques de creadors com Carles Santos, Susana Solano, Joan Brossa, Frederic Amat, Carlos Pazos, Evru, etc.. conviuen entre vinyes i oliveres, una visita guiada pel celler on es podran veure escultures suspeses amb danses de llums i ombres de l'Esteve Casanoves i el Josepe Gil i explicarem l'elaboració del vi embolcallats pel “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias. La visita acabarà amb un tast de vins i olis davant del “In Vino Veritas” de Guinovart.

Destaquem...

Sorteig: entrades al Centre d'Interpretació de la Pedra Seca

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!