LAB Culinari: Trufes de cèrvol, un taller dolç per a tota la família!

Compartir

A través de l'activitat, els infants coneixeran la història de la fàbrica làctia de la Granja Soldevila de Santa Perpètua de Mogoda i, a posteriori, es convertiran en cuiners i cuineres per tal de crear el seu postre de nadal que té com a ingredient principal el formatge, un dels seus productes més emblemàtics.

Activitat organitzada pel Museu del Treball i la Indústria Viva.

Edat recomanada: a partir de 5 anys amb pares acompanyants.

Destaquem...

Els millors restaurants del Ripollès per menjar bolets

Llegir més...

Descobreix les Fires i Festes del Montsià!

Llegir més...

Agenda

Market Solidari de Nadal - Fundació ADANA

10/12/2025 - 12/12/2025

Llegir més...

Tasta el Masnou

13/12/2025 ...

Llegir més...

Subscriu-te al nostre butlletí!

Rebràs noves rutes, sortejos, promocions i idees per gaudir de Catalunya cada setmana.