Viles Florides Almacelles, Lloret de Mar, Naut…

Compartir

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental. Aquest moviment pretén mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d'enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l'àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Per Viles Florides l'ornamentació va més enllà de propiciar espais agradables i posar en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d'economies locals a través de l'atractiu dels parcs i jardins.

El projecte es troba obert a tothom i poden participar-hi els municipis de Catalunya, a nivell institucional, així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds.

Viles Florides promou la flor i la planta com a patrimoni natural de Catalunya i posar en valor polítiques sostenibles.


També et pot interessar: Coneix la flora de Catalunya

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

La Primavera del Cava retorna al maig amb 16 activitats entre…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!