Snow and Go Escola d'esquí i snowboard Alp

Compartir
La Molina Alp
Trucar 645 74 53 10
Contactar info@snowandgo.com

L'escola d'esquí i snowboard Snow&Go es va fundar ara fa set temporades. Està formada per un grup de joves professionals, titulats i amb una àmplia experiència. És una escola petita, de 10 professors i professores.

Es caracteritza per ser una escola propera i familiar, el nostre objectiu és donar el millor de nosaltres per tal de poder oferir un tracte i un aprenentatge de qualitat als nostres clients.

Aquí, tindràs l'oportunitat de provar les diferents tècniques que ofereixen els esports d'hivern, tals com l'esquí alpí, el snowboard i el telemark.

L'escola ofereix una àmplia varietat de classes:

Classes particulars

L'especialitat de la casa. Caracteritzades per un tracte de tu a tu, destinades a desenvolupar la tècnica d'esquí, snowboard i/o telemark de forma més efectiva i millorar ràpidament. Per tal d'aprofitar el màxim l'experiència recomanem que el nivell tècnic sigui semblant.

Classes familiars

En aquest model de classes particulars un tècnic de l'escola us guiarà per tota l'estació ajudant-vos a millorar la vostra tècnica d'esquí i/o snowboard. Està dirigit a famílies amb un nivell tècnic mig-avançat.

Classes col·lectives

Són exclusives de la disciplina d'esquí alpí, tenen una duració de 3h, de 9 a 12h. Les classes col·lectives funcionen a través d'abonaments d'hores, d'aquesta manera teniu la flexibilitat de comprar les hores i anar-les consumint al llarg de la temporada segons us convingui.

Els grups estan oberts cada cap de setmana i els més petits podran gaudir de l'experiència de la neu i l'esquí mentre fan amistat i es diverteixen amb altres infants.

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!