Merolla Berguedà Berga

Compartir
Carrer Gran Via, 1, 08600 Berga

A Merolla Berguedà t'oferim l'activitat de buscar el tió de Nadal

Has de comprar un tió de Nadal? Doncs t'ho posem fàcil!

Pel preu d'un tió t'emportaràs una activitat a la natura amb els més petits de la casa. L'activitat es troba el Berguedà en un entorn únic, on 1 o 2 dies abans de realitzar-la us farem arribar el punt exacte del Bosc màgic dels tions. Aquesta activitat només es realitza un cop l'any, exactament des del dia 1 de desembre, fins al dia 22 de desembre.

Objectiu de l'activitat

Gaudir d'una estona familiar, bonica, dinàmica i entretinguda amb els més menuts fent un divertit joc de pistes en el qual s'anirà orientant tota l'activitat, havent de trobar les diferents parts del tió que aquestes estaran ubicades en diferents llocs (i que s'aconseguiran a mesura que vagin assolint les corresponents proves) que haurà de realitzar el menor. Un cop hagin aconseguit totes les parts del tió, se'ls hi facilitarà tots les eines necessàries per poder-lo acabar de muntar.

Aquest tió, a més a més de ser totalment personalitzat, oferim la possibilitat que en el mateix moment de realitzar la reserva, els pares o familiars puguin definir un missatge propi que es vulgui fer arribar als protagonistes del joc (els més menuts de la casa).

Al finalitzar tota l'activitat, se'ls hi farà entrega d'un diploma, també personalitzat, com els millors buscadors de tions.

La durada total de l'activitat és aproximadament 60 minuts.

Vine a buscar bolets!

Ens trobem el Berguedà, una comarca rica amb boscos de pi roig, i roures dels quals la tardor fructifiquen els bolets!

Però compte...

No tots els bolets que podem trobar el bosc són comestibles.

A les nostres sortides boletaires, coneixerem una mica l'entorn i buscarem bolets, assessorats en tot moment per nosaltres!

El nostre objectiu és que passeu un matí dinàmic i divertit a la natura, aprenent a reconèixer les diferents espècies de bolets que ens anirem trobant.

També us ensenyarem com viuen, com collir-los, com netejar-los, com cuinar-los...

És una molt bona oportunitat per fer una sortida a la natura amb la família, amb amics....

Les nostres sortides boletaires tenen una duració de 4 hores aproximadament,

En l'activitat us entregarem una petita guia dels bolets mes comuns que anirem trobant el bosc.

El final de l'activitat farem una classificació dels bolets que hem anat trobant, per tal d'explicar-vos com els podeu cuinar millor, per gaudir-ne el màxim de cadascú d'ells.

Agenda

Caminada popular a Avià

02/05/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!