El Gran Museu de la Màgia Santa Cristina d'Aro

Compartir
Avinguda Església, 1 Santa Cristina d'Aro
Contactar contacte@granmuseudelamagia.com

El Gran Museu de la Màgia "La Casa Màgica"

Casa catalana de finals de 1700, amb capella, on s'exposen autòmats, pòsters, aparells de màgia de diferents èpoques, pintures, baralles de cartes, tarots, llibres, objectes curiosos i fotografies.

Important col·lecció màgica recopilada per l'Il·lusionista Internacional Xevi durant la seva llarga trajectòria artística pel món.

Dins els molts reconeixements i premis atorgats a en Xevi cal destacar el guardó de la FISM (Federació Internacional de Societats Màgiques), reconeixement internacional a la seva tasca a favor de la màgia i a la importància del Gran Museu de la Màgia “La Casa Màgica”, considerat el museu més important d'aquesta temàtica a nivell mundial.

Al finalitzar el recorregut pel museu es farà una demostració de màgia a càrrec de l'il·lusionista Xevi on els més petits podran participar de l'espectacle.

Es recomana arribar deu minuts abans d'iniciar la visita guiada. Pel públic general, el museu romandrà tancat fora dels horaris de visita. Escoles, casals i grups podeu concertar dia i hora qualsevol dia de la setmana (preus especial per a grups).

Agenda

Rutes guiades de senderisme a Santa Cristina d'Aro

21/04/2024 ...

Llegir més...

Fira de Sant Jordi a Santa Cristina d'Aro

23/04/2024

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Sorteig: 6 entrades dobles per visitar La Fageda

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!