Celler Baronia de Vilademuls Vilademuls

Compartir
Can Maura, 2, 17468 Parets d'Empordà Vilademuls
Trucar 972 56 02 14
Contacte info@cellerbaroniadevilademuls.com

Enoturisme al Celler Baronia de Vilademuls

Baronia de Vilademuls t'ofereix la possibilitat de viure una experiència inoblidable.

Vine a conèixer les nostres vinyes i celler i realitza una visita de dues hores, seguida d'un tast del nostre vi i embotits típics de la comarca. Una experiència molt recomanable que et permet gaudir de la natura i dels secrets de l'artesania del vi.

Al llarg de les estances del celler podràs anar repassant tot el procés d'elaboració del vi negre envellit de qualitat.

Podràs comprovar tot passejant per les nostres instal·lacions com les botes i les ampolles se succeeixen en un seguit de petites sales formades per murs de velles pedres, algunes de les quals amb un origen que es perd en l'època feudal. També podràs veure tot el material necessari per al procés d'elaboració del vi.

I al final visitaràs la nostra estança preparada únicament per gaudir del plaer de la degustació del nostre producte en un indret carregat d'emocions i bones sensacions, visquent la història que hi ha al darrera en viu i en directe.

També podreu visitar la nostra exposició d'alguns documents importants de la casa, com els primers que daten de l'època de Felip V fins als de 1813, any en que la casa passà a mans de la família Aulet. I com a bona casa de pagès també podràs descobrir algunes eines antigues.

Organitzem visites guiades els dimecres, dissabtes i diumenges de les 11,00 a les 13,00 hores, amb confirmació telefònica o per correu electrònic, i el preu és de 7,00 euros per persona.

Important: Durant tot l'any s'atendran visites en català, castellà i francès i els caps de setmana i els mesos de juliol i agost, també en anglès.

El Celler Baronia de Vilademuls

El celler es troba situat a Can Maura, una de les cases que formen el nucli de Parets d'Empordà, on antigament s'aixecava el castell de Parets. Al fons, la Mare de Déu del Mont, les Salines i les Alberes, amb el Canigó a l'altra banda de la frontera.

La visita al nostre Celler sorprèn per la seva construcció rústica medieval i comprèn diferents departaments formats per murs de velles pedres, algunes de les quals de ben segur tenen un origen que es perd en l'època feudal. Es poden visitar tot un seguit de petites sales, des de l'elaboració del vi, passant per l'emmagatzematge en les tradicionals botes de roure, fins a la preparació de l'ampolla final.

S'ha recuperat una vella dedicació familiar del cultiu de la vinya per convertir-la en una afició que ha portat a la producció del seu propi vi.

L'any 2008 es varen produir unes 1.200 ampolles, que van passar a ser 2.300 dos anys després.

Al principi es començà a vendre a cercles reduïts, col·laboracions locals i comarcals, per anar ampliant amb el temps la xarxa de venda del producte.

Destaquem...

Sorteig: entrades al Museu de la Colònia Vidal

Llegir més...

Descobrint el Penedès al teu ritme a través dels Camins del…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!