GHT Balmes Hotel, Aparthotel & Splash Calella

Compartir
C/Balmes,123 Calella
Trucar 937 69 16 94
Contactar reserves.balmes@ghthotels.com
Veure vídeo

Reserva online

El GHT Balmes Hotel, Aparthotel & Splash és un hotel familiar de tracte agradable, que disposa de piscina per a adults i nens, d'una petita piscina d'hidromassatge i la zona Splash, amb jocs aquàtics perquè els més petits es diverteixin.

A més, ofereix la possibilitat de venir-hi amb el gosset mascota de la família. I de finals de juny a principis de setembre a l'hotel s'hi organitzen activitats d'animació per a nens i adults. Alhora que Calella ofereix activitats a la platja gratuïtes per als nostres clients.

L'hotel ofereix allotjament tant en habitacions, estudis i apartaments amb diferents tipus de pensions, ideals per les vacances amb nens, amics o en parella. Els àpats al GHT Balmes Hotel, Aparthotel & Splash són en buffet lliure amb un excel·lent show cooking.

El GHT Balmes Hotel, Aparthotel & Splash està adaptat per a ciclo-turistes i ofereix serveis com guarda bicicletes, mini taller, punt de rentat de bicicletes...

També acollim grups escolars i esportistes. Contacteu amb nosaltres per veure les opcions disponibles segons l'època de l'any.

Ah! I som pet friendly com tu! Només recorda indicar-ho a la reserva un cop hagis consultat les condicions. 

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HB-000208

Agenda

Canet Rock 2024

06/07/2024

Llegir més...

Sing for Gold a Calella

24/10/2024 - 28/10/2024

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!