Escape Room Miquel Martí i Pol

Compartir

Vine a fer el «Triescape» Miquel Martí i Pol i Roda de Ter!

Des del Consell Comarcal, l'Ajuntament de Roda de Ter i la Fundació Miquel Martí i Pol us proposem descobrir Miquel Martí i Pol i el seu poble natal a partir d'un joc triple.

Informació general i horaris:

  • Tercer dissabte de cada mes: 18 de febrer, 18 de març, 15 d'abril, 20 de maig, 17 de juny, 15 de juliol, 19 d'agost, 16 de setembre, 21 d'octubre i 18 de novembre de 2023.
  • Hora: 2/4 d'11 h. Durada: 2 hores i mitja aproximadament.
  • Lloc de trobada: Fundació Miquel Martí i Pol.
  • Preu: 60€ per grup. El triescape està pensat per a grups de 6 persones.
  • A qui va dirigit: per a grups d'adults i per a grups familiars (a partir de 7-8 anys).
  • Reserves: Fundació Miquel Martí i Pol / 93 850 03 55fundacio@miquelmartiipol.cat.

Contingut:

El poeta Miquel Martí i Pol neix i viu tota la seva vida a Roda de Ter. Treballa durant 29 anys a les oficines d'una fàbrica tèxtil i publica més de 30 llibres, la majoria de poesia. És una persona molt implicada en la cultura, la llengua catalana i la lluita obrera, però les autoritats de l'època sovint li fan la guitza! Podem comptar amb tu perquè Martí i Pol continuï essent la veu d'un poble amb la seva poesia?

Gimcana

30 minuts de durada i circuit d'1,3 quilòmetres. Una activitat per descobrir la vila natal del poeta mentre passes una sèrie de proves d'enginy. El premi final? Descobrir quin és l'objecte que s'amaga en aquesta població! El punt de partida és la Fundació Miquel Martí i Pol.

Geocerca

30 minuts de durada i circuit d'1,4 quilòmetres. Amb la gimcana ja sabràs quin és el tresor i ara et proposem trobar-lo a partir d'unes pistes de geocaching mentre coneixes l'entorn natural i industrial de Roda de Ter. T'hi veus amb cor? Dirigeix-te al cementiri i comença el joc!

Joc d'escapada

45 minuts de durada a l'interior de les Cases de la Blava (Fundació Miquel Martí i Pol). Tant si acostumes a fer escape rooms com si mai n'has fet cap, supera el repte amb valentia! Tens 2 espais i 8 proves per investigar qui va amagar l'objecte clau d'aquesta història.

Propostes

Joc de pistes «Tot està per fer i tot és possible»

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Viu la tardor a Roses!

Llegir més...

Agenda

Visites guiades: Vic, Ciutat de Comerç i Mercats

01/04/2023 ...

Llegir més...

Mercat del Ram de Vic

31/03/2023 - 02/04/2023

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!