Centre Camadoca Santa Maria de Merlès

Compartir
Masia Camadoca s/n Santa Maria de Merlès

Camadoca és un centre on es realitzen tasques de conservació de fauna autòctona dels nostres rius i boscos. L'educació i sensibilització ambiental és un pilar fonamental per a la conservació de moltes espècies de fauna i flora.

Camadoca està gestionat per l'Associació de Defensa i Estudi de la Fauna i Flora Autòctona (ADEFFA) que té un conveni de col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, per a la tinença d'animals procedents de centres de recuperació de fauna salvatge. 

ADEFFA realitza activitats d'educació ambiental adreçades a públic general i escoles, on el més important és transmetre el respecte a la natura tot observant i interaccionant amb els animals del Centre Camadoca i del seu entorn.

Podreu conèixer molts peixos, crancs, petxines de riu, rèptils, ocells, mamífers i aprendre a respectar i preservar els tresors que tenim a la natura.

Les visites dirigides a famílies i públic general són guiades i tenen una durada de 1 hora i mitja aproximadament, adaptant-les al tipus de públic assistent (nens, adults, etc...).

Per les escoles cal concertar visita amb antelació i l'activitat principal consisteix en la visita al Centre Camadoca i una sortida de reconeixement de l'entorn, però les activitats poden ser específiques de temàtiques relacionades amb fauna i flora, etc...  que es vulguin treballar. Els tallers s'adapten a totes les edats, des de l'escola bressol fins a nivell universitari.

Es poden fer activitats de formació específica.

ADEFFA també organitza activitats de voluntariat ambiental, que es poden consultar a la pàgina web

ADEFFA és una entitat que realitza contractes de custòdia de territori per a la gestió i restauració d'hàbitats per a la conservació de la fauna i flora autòctona. 

Horaris de visita al públic general

Dissabtes i diumenges: a les 11:00h. Visita guiada, s'ha de ser puntual.
Festius que no siguin dissabte i diumenge: tancat
Agost: a més de dissabte i diumenge a les 11:00h també divendres a les 17:00h. Al juliol no es fa.

Preus

Vistes del públic en cap de setmana:

Adults: 6 €

Nens: 4 €

Activitats per escoles:

Preu per alumne: 8 €

 

Destaquem...

Gaudeix els parc naturals dels Pirineus de Catalunya

Llegir més...

Agenda

Duatló Gironella

22/08/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!