Parròquia d'Andorra la Vella

Compartir
Plaça de la Rotonda, Andorra la Vella, Andorra Andorra la Vella
Trucar +376 75 01 00
Contactar info@oficinaturisme.ad
Veure vídeo

Andorra la Vella és la parròquia principal, la més petita i la que més població alberga al seu interior. Coneguda per les seves principals avingudes comercials s'ha convertit en una ruta fàcil per a una tarda de compres i passeig pel país.

Aquí podràs visitar l'església preromànica de Santa Coloma i el pont medieval de la Margineda, que es va construir entre els segles XIII i XIV. La Casa de la Vall és, sense cap mena de dubte, un altre dels llocs d'interès d'aquesta parròquia. L'edifici és l'antic parlament d'Andorra i, mentre estava en funcionament, era el més petit d'Europa. Ara funciona com a museu per explicar l'estructura política del país.

Però no et pensis que aquí no trobaràs naturalesa, si ets un amant d'aquesta, no et pots perdre els itineraris de l'Anella Verda i els circuits ecoturístics de la vall d'Enclar.

Municipis destacats

Santa Coloma d'Andorra

Parròquia d'Andorra la Vella

Santa Coloma és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la Parròquia d'Andorra la Vella.  Igual que de la resta de la parròquia,…

Andorra la Vella

Parròquia d'Andorra la Vella

Andorra la Vella és la capital del Principat d'Andorra i forma una de les set parròquies en què es divideix el país. Amb una superfície…

Destaquem...

Sorteig: 4 lots de samarretes de Carros de Foc

Llegir més...

Sorteig: 6 packs d'entrades dobles per a una visita amb espectacle…

Llegir més...

Agenda

Poblet de Nadal d'Andorra la Vella

24/11/2023 - 05/01/2024

Llegir més...

Audi FIS Ski World Cup Andorra

10/10/2024 - 11/10/2024

Llegir més...

Troba on dormir