L'art pop i urbà de Sebastià Farré acoloreix el Castell de Concabella

Compartir

El passat diumenge, 1 d'octubre, a la 1 del migdia es va inaugurar una exposició de l'artista Sebastià Farré, que podràs visitar fins al 24 de desembre.

El guissonenc Sebastià Farré exposa la seva obra al Castell de Concabella. En aquesta mostra es podran contemplar obres de diferents sèries, que ajudaran l'espectador a conèixer els seus diversos estils i tècniques, que van des del més pur estil art pop americà fins al collage. Farré conrea la pintura, l'escultura i la fotografia, és un gran innovador i constantment busca noves formes d'expressió artística.

En els seus quadres, plens de color i de textures diverses, aconsegueix convertir elements i objectes quotidians i del carrer de diferents parts del món en autèntiques obres d'art. L'asfalt d'algunes ciutats, les tapes de les clavegueres, les persianes de ferro dels comerços d'algunes ciutats amb grafits o amb imatges de propaganda i fins i tot cadenats, panys de paret, personatges icònics, són traslladats als seus quadres amb una gran perfecció.

L'obra de Sebastià Farré ha rebut diferents reconeixements artístics i ha arribat a moltes parts del món (Nova York, Miami, París, Xangai, Madrid, Barcelona, Lleida...), tant a través d'exposicions col·lectives com individuals, de manera que s'ha convertit en un artista internacional.

Horari: dissabtes, diumenges i festius, de 10h a 14h.

T'hi esperem!


També et pot interessar: Un viatge per l'art català

Propostes

Ruta Castells i Llegendes pels Plans de Sió!

Llegir més...

L'art pop i urbà de Sebastià Farré acoloreix el Castell de…

Llegir més...

Destaquem...

Tarragona, tot un gust

Llegir més...

Els secrets que amaguen els pantans

Llegir més...

Agenda

Sortida del romànic del desembre a La Baronia de Rialb

06/12/2023

Llegir més...

Festa de Sant Nicolau a Butsènit

06/12/2023

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!