Sorteig: Fundació Mona

Compartir
Sorteig: Fundació Mona

Aquest mes de maig t'espera un sorteig molt especial. femturisme.cat i la Fundació Mona volem sensibilitzar sobre les problemàtiques que pateixen els primats. Saps què els agrada menjar als ximpanzés? Saps com riuen o com podem saber que estan tristos? Vine a conèixer en Bongo, l'Àfrica, la història del Nic, el viatge de la Coco i molts altres.

Els ximpanzés i macacos que viuen a MONA són animals provinents de decomisos que han tingut un passat molt difícil o fins i tot cruel. Molts d'ells van ser utilitzats per l'espectacle. Altres van ser criats per famílies humanes com si de nens es tractessin, fins que al créixer es van tornar incontrolables i van ser tancats dins petites gàbies. Tots ells van ser separats de les seves mares des de petits i no van tenir l'oportunitat d'establir vincles socials amb els seus congèneres. Mai van arribar a entendre què són en realitat: si animals salvatges o humans.

L'aïllament, la soledat i el tracte lamentable dels seus anteriors cuidadors han ocasionat problemes físics i psicològics dels quals s'intenten recuperar amb una nova vida a Fundació MONA.

És per això que volem sortejar 4 vals regal per venir a MONA a fer la visita ximpàtica i un joc de la Mona perquè tota la família pugui jugar reunida i aprendre sobre els primats

Històries que fan caure una llàgrima però que acaben amb un somriure!

Teniu fins el 31 de maig per participar!

Tot i la situació excepcional que vivim en aquests moments a Catalunya, podeu participar en aquest sorteig. Volem contribuir a fer més lleuger el confinament. El premi es podrà gaudir en tornar a la normalitat i segons la disponibilitat de l'acte i de l'establiment. Si sorgís qualsevol novetat, la publicaríem en aquesta mateixa notícia en la major brevetat possible.

* Camps obligatoris

Establiments

Fundació Mona

Riudellots de la Selva

La Fundació Mona és una entitat sense ànim de lucre que disposa d'un…

Llegir més...

Agenda

Festa de Sant Eudald a Ripoll

07/05/2021 - 12/05/2021

Llegir més...

Dia Internacional dels Museus a l'Espai Transmissor Túmul de…

15/05/2021 ...

Llegir més...

Fira de Sant Isidre a Solsona

14/05/2021 - 15/05/2021

Llegir més...

Fira del Disc Antic de Palamós

15/05/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!