Vilamaroto Meranges

Compartir
C/ La Coma, 2 Meranges
Trucar 683 52 11 13
Contactar info@vilamaroto.com

Casa de 1850 rehabilitada. Hem conservat molts elements arquitectònics i vitals d'aquells temps. Les fustes dels sostres, les roques en les parets interiors i exteriors, la calç com a aïllant natural, la pila on bevien els animals, les pedres que conformen l'era ceretana de la casa, etc.

S'ha conservat l'estructura original alhora que hem dotat de llum en tot l'espai. Volem que sentis Vilamaroto com un lloc de pau, tranquil·litat i o harmonia amb la natura que ens envolta.

La muntanya de Meranges és un espai ric on es poden admirar una gran quantitat de plantes, trobar moltes espècies de bolets, gaudir de moltes activitats esportives i retrobar-se a un mateix temps que un descobreix la natura, els animals, la tradició, la història i en definitiva, la vida.

Entorn

El bac: aquest espai està ocupat en gran part per un gran bosc de pi negre i de la Carbassa com muntanya referent.

Campllong i els Engorgs: aquest espai en el qual neix el riu Duran és la continuïtat de la Vall de Meranges fins al cercle dels Engorgs. A Campllong trobem un plànol, ple de camps i envoltat d'un bosc que el fan un espai de trobada.

Malniu i Puigpedrós: en aquest espai podem trobar el segon pic més alt de la Cerdanya catalana. És un espai conegut i reconegut pels amants de la muntanya. Trobem els estanys de Malniu, el més conegut, l'estany MLA i l'estany Sec.

La Vall: (Girul, Meranges, El Molino i la Ribera): aquí, podrem trobar la part on predominen els cultius, els pobles, els habitatges, en resum, la vida humana.

Sant Josep: Aquí podem trobar una zona molt soleia, en la qual es trobava aquesta capella i on s'obre i es connecta més Vall amb la Cerdanya

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: PG-000989

Agenda

Sant Jordi a Prats i Sansor

23/04/2024

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Sorteig: 6 entrades dobles per visitar La Fageda

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!