Restaurant Marisquer Can Ladis Sant Fruitós de Bages
El restaurant Can Ladis va obrir el seu local actual en 2003. Però ja desde 1988 es dediquen a la restauració en un primer local i desde 1965 que tracten amb el peix i marisc, inicialment com a peixaters del poble.
És un restaurant familiar on intenten que el client es senti com a casa per aixó la sala es portada per Dani Giner, marit de la Beatriu, d'una manera propera i acollidora.
Cuina
Ofereixenm diferents menús i una complerta carta de peix fresc i marisc.
Un bon producte per a una cuina ben elaborada per l'equip de Beatriu Velasco cuinera i propietària del negoci actualment i filla dels fundadors Teresa Noguera i Ladislao Velasco.
Menjador
El menjador està decorat amb dibuixos i pintures de Joan Soler-Jové, gran amic de la família, amb unes finestres al sostre que il•luminen el menjador de manera natural.
També et pot interessar: Experiències gastronòmiques per assaborir Catalunya | Viatja amb el paladar! Tasta el marisc
Rutes properes
Veure totes »- Grand Tour de Catalunya - Tram 1. Vinyes…
- Ruta Medieval pel Bages
- Camins del Bisbe i Abat Oliba (a 2.6 km)
- Les batalles del 1714 (a 4.6 km)
- Tastant la gastronomia del 1714 (a 4.6 km)