Casa Anita Cadaqués

Compartir

Restaurant ideal per a gaudir de la millor cuina casolana, on la qualitat, bon preu i gran servei, junt amb la originalitat dels plats, farà les delícies dels paladars més exigent i sorprendrà als més curiosos.

En ell descobrirà un lloc on passar uns moment inoblidables ja sigui sol o acompanyat dels seus familiar i amics.

Tracte

En Joan diu que cada hoste és igualment important per a ell. Kirk Douglas, Jean Louis Trintignant o Yul Brynner i, naturalmente, Salvador Dalí que es va asseure més d'un cop a la seva taula no són més importants que qualsevol que hi acudeixi en busca de menjar de qualitat. Les fotografies de les parets dedicades personalment testimonien la fama d'aquest restaurant.

Cuina

La cuina de Casa Anita rebutja les influències de moda i es contenta ambla preparació de productes de primera qualitat.
Donant especial atenció als peixos: orades, dentó, rap o lluç, també la sardina simple es converteix aquí (amb all i julivert) en una experiència culinària.

Des de fa quaranta anys el peix fresc de primera qualitat arriba a les espaioses taules de Casa Anita de la mateixa manera que les sardines i les gambes a la "planxa".

Les poques taules de Casa Anita han vista passar grans personalitat i al llarg de varies generacions les parets d'aquest lloc han sentit recitar els productes frescs del mercat segons la temporada i el peix tot just tret de l'aigua pels pescadors de Cadaqués.
Avui Joan Martí continua aquesta tradició.

Horari

  • Obren de 13.30 a 15.15 hores i de 20.15 a 23 hores.
  • Fan festa setmanal els Dilluns.
  • Fan vacances al Novembre.

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!