Can Solé Barcelona
Restaurant
Fundat l'any 1903 és un dels restaurants clàssics de Barcelona, amb una excel·lent oferta gastronòmica basada en la cuina marinera tradicional, però al mateix temps incorporant les noves tendències com a conseqüència dels seus suggeriments quotidians, mantenint el sabor de sempre.
El local manté l'esperit de l'any que el va veure néixer: rajoles de l'època, taules de marbre blan, un mostrador dels d'abans... res ha canviat ni ha estat disfressat amb noves tendències o estils. El blau de les parets recorda al mar, al Mediterrani al que fa honor la cuina i les fotografies que un troba a tot arreu manté la memòria d'aquesta clientela de personatges famosos que han visitat el local algun cop o moltes.
Carta
Per al vostre plaer han recuperat plats de cuina catalana de l'àvia com cigrons estofats, llenties viudes, fricandó, el gran caneló de carn de vedella i porc amb foie i ceps, patata amb sèpia i escarxofa, sopa de ceba i cua de bou amb patates.
A més podreu gaudir de:
- Entrants freds, calents i suggeriments del dia.
- Arrossos, fideuaes i rossejats.
- Peixos i marisc.
- Carns.
- Postres.
- Vins Blancs.
- Vins rosats.
- Vins negres.
- Champagnes.
- Caves.
Horari de cuina
De 13:30 a 16h i de 20:30 a 23h.
Diumenge nit i dilluns tancat.
Ressenyes
- Bailli a la categoria de Maitre Rotiseur de la CHAINE DES ROTISSEURS.
- Ha sigut recomanat entre altres pel NEW YORK TIMES, LA VANGUARDIA,...
- Galardonat amb la conseció del permi NACIONAL de GASTRONOMIA als anys 19998, 1999 i 2000.
- Està a moltíssimes guies a nivell mundial, reconeixent el bon fer d'aquesta casa a més de molts guardons recollits durant la seva vida.
- Poseeix la placa d'honor de la Generalitat de Catalunya al mèrit al Turisme.
- Concesió del Premi Nacional de Gastronomia.
- A més en Josep María pertany a la Cofradia de l'Arròs del País Valencià.
També et pot interessar: Gaudir de la Carxofa a Catalunya! | Experiències gastronòmiques per assaborir Catalunya