Can Solé Barcelona
Restaurant
Fundat l´any 1903 és un dels restaurants clàssics de Barcelona, amb una excel·lent oferta gastronòmica basada en la cuina marinera tradicional, però al mateix temps incorporant les noves tendències com a conseqüència dels seus suggeriments quotidians, mantenint el sabor de sempre.
El local manté l'esperit de l'any que el va veure nèixer: rajoles de la època, taules de marbre blan, un mostrador dels d'abans... res ha canviat ni ha estat disfrassat amb noves tendències o estils. El blau de les parets recorda al mar, al mediterrani al que fa honor la cuina i les fotografies que un troba a tot arreu manté la memòria d'aquesta clientela de personatges famosos que han visitat el local algun cop o moltes.
Carta
Per al vostre plaer han recuperat plats de cuina catalana de l'avia com cigrons estofats, llenties viudes, fricandó, el gran canaló de carn de vedella i porc amb foie i ceps, patata amb sèpia i escarxofa, sopa de ceba i cua de bou amb patates.
A més podreu gaudir de:
Entrants freds, calents i suggeriments del dia.
- Arrossos, fideuas i rosejats
- Peixos i marisc
- Carns
- Postres
- Vins Blancs
- Vins rosats
- Vins negre
- Champagnes
- Caves
Horari de cuina
De 13:30 a 16h i de 20:30 a 23h
Diumenge nit i dilluns tancat
Ressenyes
- Bailli a la categoria de Maitre Rotiseur de la CHAINE DES ROTISSEURS
- Ha sigut recomanat entre altres pel NEW YORK TIMES, LA VANGUARDIA,...
- Galardonat amb la conseció del permi NACIONAL de GASTRONOMIA als anys 19998, 1999 i 2000.
- Està a moltíssimes guies a nivell mundial, reconeixent el bon fer d'aquesta casa a més de molts galardons recollits durant la seva vida.
- Poseeix la placa d'honor de la Generalitat de Catalunya al mèrit al Turisme
- Concesió del Premi Nacional de Gastronomia.
- A més en Josep María pertany a la Cofradia de l'Arròs del País Valencià.
També et pot interessar: Experiències gastronòmiques per assaborir Catalunya