Pura Brasa Pineda de Mar

Compartir
Ctra N-II km 671,6 Pineda de Mar
Trucar 937 67 15 68
Contactar events@purabrasa.com

Reserva online

Si vols menjar sa i saborós, aquest és el teu espai.

Pura Brasa neix l'any 2010 com un nou concepte de restauració de qualitat, que uneix les característiques de la cuina tradicional cuinada a la brasa de carbó mitjançant la tecnologia JOSPER, amb una fórmula nova d'entendre l'acte de menjar, o simplement prendre unes tapes, en un entorn agradable, modern i desenfadat.

Pura Brasa és el lloc perfecte per reunir-se amb amics, menjar en família o gaudir d'un agradable after work. La cuina oberta permet observar el cor dels nostres restaurants: el forn de carbó Josper, un forn que utilitza carbó vegetal i que s'ha convertit en una eina imprescindible en innombrables cuines de tot el món, comptant amb la confiança dels millors xefs i restaurants nacionals i internacionals.

Una experiència gastronòmica única

Pura Brasa és un concepte proper i divertit on el comensal gaudeix d'un ambient agradable mentre assaboreix la nostra àmplia i variada proposta. Matèria primera de primera qualitat i la millor manera de cuinar-la amb les últimes tecnologies de cocció: carns, peixos, verdures...

Pura Brasa disposa actualment de set restaurants, sis d'ells a Espanya i un a Singapur, la seva obertura més recent.

L'oferta gastronòmica del restaurant trenca amb el motlle del que sempre ha estat la cuina convencional a la brasa, presentant una sèrie de plats que sorprenen el comensal per la seva originalitat i gust. Tot això en un local, on l'arquitectura i la decoració destaquen per la seva comoditat i frescor, convertint l'acte de menjar en una completa experiència per als comensals. Una àmplia i variada carta en la què pràcticament tot es fa a la brasa, amb el característic toc fumat que li dóna el forn Josper. Plats plens de sabor elaborats amb productes de proximitat i de primera qualitat, cuinats al moment.

En Pura Brasa podràs assaborir les nostres delicioses cassoletes, una genuïna hamburguesa steak tàrtar de Wagyega (50% carn de wagyu i 50% rossa gallega), un saborós cogote de lluç al forn, o unes postres tant espectaculars com les nostres populars bombes de xocolata, entre moltes altres propostes. Plats fets amb afecte, capaços de sorprendre els paladars més exigents.

Gaudeix de la nostra proposta gastronòmica, no et deixarà indiferent!

Agenda

Raid Hípic Internacional a Santa Susanna

06/12/2024 - 08/12/2024

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: 6 entrades dobles per visitar La Fageda

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!