Pirineu en Boca Barcelona
Pirineu en Boca va néixer al març del 2015 com a fruit de la unió de dos somnis: el d'oferir a la gent que viu a la ciutat, com nosaltres, la possibilitat de comprar carn de confiança i qualitat; i també donar suport als petits, però excepcionals, productors del Pirineus que hem anat coneixent als nostres viatges per les muntanyes.
El nostre, és un espai multifuncional: som carnisseria-xarcuteria, restaurant, botiga, take-away i un espai d'exposició d'art romànic. Som una plataforma del Pirineu a Barcelona.
Tenim carns d'alta muntanya que ens proveeixen directament els ramaders de cada zona del Pirineu. Sempre tenim carns de les diferents races autòctones o adaptades a les valls i cims de la Serralada pirinenca.
Oferim també tan per a consum al restaurant com per botiga una gran selecció de vins negres, blancs, dolços, secs i cava de totes les denominacions d'origen del Pirineu: Somontano, Costers del Segre, Empordà, Navarra, Côtes du Roussillon, Corbiéres, Fitou, Minervois, Côteaux du Llenguadoc, Clairette du Llenguadoc, Costières de Nîmes, Blanquette de Limoux.
Introduïm també els vins dolços naturals del Rosselló, de Banyuls, Rivesaltes, i Muscat són apreciats a França, no només com a vins per a postres, sinó també com a aperitius i per acompanyar el foie gras, el meló i els formatges blaus.
Els licors típics de cada zona: ratafia, licor d'herbes, patxaran, aiguardent, aigua de nôdes, licor de cassís, licor de granhons
Disposem d'una extensa carta amb tapes, platillos, plats de carn i peix amb tres acompanyaments i amanida o crema de verdures.
També es pot triar qualsevol producte de la carnisseria, xarcuteria i de la secció de rostisseria i nosaltres ho cuinem i preparem per servir-ho a la nostra zona de degustació.
Tenim també menús de grups o per celebracions i diades assenyalades.
Recorrem contínuament la serralada i contactem amb artesans que ens aporten nous productes per al nostre espai gastronòmic i botiga.