SK Kayak, Ornithocaiac als Aiguamolls Llançà

Compartir
Passeig Marítim, 4 Llançà
Contactar reserves@skkayak.com

Sortides

Sortirem del Club Nàutic de Sant Pere Pescador i navegarem pel tram final del riu Fluvià tot passant pel marge de la Reserva Integral dels Aiguamolls de l'Empordà, L'Illa de Caramany fins arribar a la desembocadura.

Observarem i identificarem les espècies d'ocells més característiques amb l'ajuda d'unes fitxes.

Observar ocells aquàtics

És més fàcil des de dins del riu que no pas des de fora, perquè hi ha molta més visibilitat i, a més, molts ocells es senten segurs a dins l'aigua i no s'espanten tant.

Al Fluvià és un dels llocs on podem veure de manera regular l'àliga pescadora en hivernada. Els voltants de l'illa de Caramany són un dels millors llocs per observar ocells.

L'itinerari ens portarà fins a la platja de la Gola, on el Fluvià aboca les seves aigües a la Mediterrània des d'on començarem el camí de tornada al Club Nàutic.

Navegarem en caiacs de mar dobles, ideals per persones que no tenen experiència prèvia. Amb els dobles assegurarem recórrer una distancia cansant-nos la meitat i navegant el doble de ràpid.

SK Kayak

A SK Kayak oferim activitats de descoberta en caiac al Parc Natural del Cap de Creus ial Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà tant per a families, grups d'amics com per a grups escolars

Ens comprometem amb el turisme sostenible i assumim la nostra responsabilitat ambiental.

 

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!