Sopars de peix al restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona
Barcelona és una ciutat amb una gran tradició culinària. Molts restaurants s'han convertit en mítics i han donat prestigi a la ciutat, com Can Ros, Casa Leopoldo, el Turia o les ja desaparegudes guinguetes de la Barceloneta.
En el nou cicle de sopars al Restaurant Norai del Museu Marítim té com a objectiu redescobrir la història d'aquests establiments i recuperar alguns dels plats més emblemàtics, molts d'essència marinera, que han perdurat en la nostra memòria gustativa.
o 30 de maig: Can Ros (Marta Cid i Albertt Enrich)
o 20 de juny: El Turia Núria Paricio) / Suquet de l'Almirall (Can Ros)
o 25 de juliol: Casa Leopoldo
El vi dels tres sopars serà subministrat per les bodegues Torres.
Reserves al Restaurant Norai - Telèfon 666 91 99 98.
No t'ho perdis!
També et pot interessar: Experiències gastronòmiques per assaborir Catalunya