Muria, Centre d'Interpretació Apícola El Perelló

Compartir
Av. Catalunya, 23 El Perelló
Trucar 977 49 00 34
Contactar visites@melmuria.com

Muria, Centre d'Interpretació Apícola és una iniciativa innovadora creada per Mel Muria, amb l'objectiu de divulgar la cultura i la tradició del món de la mel i les abelles.

El Centre, de més de 300 metres quadrats, ofereix un recorregut pel món de les abelles a través de diversos espais on les noves tecnologies permeten al visitant aprofundir de manera interactiva i didàctica en el món l'apicultura.

En aquest nou Centre, el visitant inicia el seu recorregut a través d'una primera àrea audiovisual i un espai sensorial on es pot gaudir de la projecció d'un impactant audiovisual.

Des d'aquí s'accedeix a la zona d'exposició permanent on es pot conèixer el món de l'apicultura a través de grans panells explicatius i elements interactius amb pantalles tàctils i projeccions, així com diversos elements i estris propis del món apícola, que endinsen el visitant en la cultura de la mel.

El recorregut finalitza en un espai polivalent destinat, entre altres, a albergar exposicions temporals, que es renovaran anualment, i que s'ha volgut iniciar amb una exposició amb el títol “Les abelles més velles del món”, on s'ofereix una innovadora visió dels orígens de l'apicultura.

 

Agenda

Diada de la Tonyina Roja a l'Ametlla de Mar

27/04/2024 - 28/04/2024

Llegir més...

Jornades gastronòmiques de la Tonyina Roja a l'Ametlla de Mar…

26/04/2024 - 05/05/2024

Llegir més...

Destaquem...

La Primavera del Cava retorna al maig amb 16 activitats entre…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!