Muria, Centre d'Interpretació Apícola El Perelló

Compartir
Av. Catalunya, 23 El Perelló

Muria, Centre d'Interpretació Apícola és una iniciativa innovadora creada per Mel Muria, amb l'objectiu de divulgar la cultura i la tradició del món de la mel i les abelles.

El Centre, de més de 300 metres quadrats, ofereix un recorregut pel món de les abelles a través de diversos espais on les noves tecnologies permeten al visitant aprofundir de manera interactiva i didàctica en el món l'apicultura.

En aquest nou Centre, el visitant inicia el seu recorregut a través d'una primera àrea audiovisual i un espai sensorial on es pot gaudir de la projecció d'un impactant audiovisual.

Des d'aquí s'accedeix a la zona d'exposició permanent on es pot conèixer el món de l'apicultura a través de grans panells explicatius i elements interactius amb pantalles tàctils i projeccions, així com diversos elements i estris propis del món apícola, que endinsen el visitant en la cultura de la mel.

El recorregut finalitza en un espai polivalent destinat, entre altres, a albergar exposicions temporals, que es renovaran anualment, i que s'ha volgut iniciar amb una exposició amb el títol “Les abelles més velles del món”, on s'ofereix una innovadora visió dels orígens de l'apicultura.

 

Agenda

Mercat de Nadal a L'Ametlla de Mar

04/12/2021 - 12/12/2021

Llegir més...

Destaquem...

Rocallaura, el lloc perfecte per desconnectar del món i connectar…

Llegir més...

Parella a la fuga: una escapada perfecta en parella a Rocallaura

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!