La Passió d'Olesa de Montserrat Olesa de Montserrat

Compartir
Cr. Anselm Clavé, 109 Olesa de Montserrat
Trucar 937 78 10 09
Contacte info@lapassio.cat

La Passió d'Olesa de Montserrat es transforma aquest any. Una Passió d'Olesa com mai l'has vista. Un espectacle totalment nou, amb una potent posada en escena i una durada més breu (2h15').

Emociona't amb la força de tot un poble i de gairebé 500 anys d'història i l'energia dels grans espectacles.

Temporada 2022 del 20 de març a l'1 de maig.

Vine a viure l'espectacle en família, amb amics o amb qui tu vulguis!

L'espectacle està subtitulat en castellà i anglès.

El teatre on es representa La Passió d'Olesa és, a més, un edifici imponent que amaga un dels escenaris més grans d'Europa i té capacitat per gairebé 1.500 persones. Si voleu, el podeu visitar acabada la representació. Demaneu la visita amb la compra de l'entrada un mínim de 48 hores abans per gaudir-ne (aforament limitat i subjecte a les normes de prevenció vigents).

Una mica d'història

Olesa de Montserrat, a través de la seva Passió, és el marc des d'on es contempla una bella tradició que ha anat passant durant gairebé cinc segles de pares a fills fins a esdevenir un espectacle de primer ordre. La primera referència escrita la tenim documentada l'any 1538. Amb el pas del temps, la tradició va esdevenir un important espectacle teatral, patrimoni del nostre país, que ha transcendit amb escreix allò que en origen era vinculat al període de Setmana Santa a Catalunya.

Hi participen un gran nombre d'olesans i olesanes de forma desinteressada continuant una tradició que han heretat dels seus avantpassats. La Passió d'Olesa va ser la primera de les passions a ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, l'any 2002.

Espai adaptat

La Passió d'Olesa de Montserrat disposa d'una zona exclusiva al centre de la platea pels assistents en cadira de rodes.

Les persones amb problemes auditius també poden seguir les representacions gràcies al sistema de subtitulació dels diàlegs en castellà i en anglès.

Activitats per a escoles

Les visites al teatre de La Passió d'Olesa per a escolars són un veritable taller didàctic i participatiu per a infants i joves. Sota el nom de “Teatre endins”, el taller permet als grups escolars conèixer el món de les arts escèniques en un dels teatres de més grans de Catalunya.

L'activitat comença amb un audiovisual que explica breument la història de La Passió d'Olesa de Montserrat. A partir d'aquí, els monitors guien als alumnes pel teatre per tal que coneguin in situ totes les feines necessàries per dur a terme una representació.  Per acabar el taller, es realitza una activitat on els alumnes participen activament i es converteixen en actors per uns minuts.

Per sol·licitar una visita escolar, una visita tècnica o una visita a mida per a altres grups, tan sols cal que truqueu o ens envieu un correu electrònic per reservar-la.

Agenda

Fira de Nadal d'Olesa de Montserrat

17/12/2022

Llegir més...

Destaquem...

Descobrint el Penedès al teu ritme a través dels Camins del…

Llegir més...

Viu la tardor a Roses!

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!