Hotel Iberik Rocallaura Balneari Vallbona de les Monges

Compartir
Carrer Afores, s/n Vallbona de les Monges
Trucar 973 33 06 32
Contacte reservas.rocallaura@iberikhoteles.com

Reserva online

L'Hotel Iberik Rocallaura Balneari està situat en plena Ruta del Cister, al municipi de Vallbona de les Monges, i va ser contruit sobre una antiga masia-balneari de principis del s. XX. El petit poble de Rocallaura es troba en un indret únic que convida a passejar per les boniques poblacions amb història de la zona i a perdre's entre els paratges naturals que l'envolten.

Entre les seves instal·lacions podem trobar un restaurant, una cafeteria, terrassa amb jardí, sala de descans i lectura, aparcament exterior gratuït i WIFI. A més, l'hotel disposa d'una complerta oferta per reunions amb 3 sales dotades de tecnologia d'última generació i amb capacitat de fins a 200 persones.

El conjunt està contruit sense barreres arquitectòniques, respectant el medi ambient amb recuperació de l'aigua i l'energia per la seva reutilització.

Els manantials que abasteixen el balneari són d'aigües carbonatades, riques en minerals, ideals per tractaments diurètics, reumàtics i de pèrdua de pes.

L'Hotel Iberik Rocallaura Balneari és el lloc ideal pel descans, per aventurar-nos a la Ruta del Cister visitant els seus monestirs, per gaudir d'un balneari amb una gran història i per recórrer els paisatges de la Comarca de l'Urgell.

L'hotel disposa de 2 habitacions adaptades, amb ample especial de portes i dutxa adaptada amb cadira. 

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HL-000836

Destaquem...

Descobrint el Penedès al teu ritme a través dels Camins del…

Llegir més...

Sorteig: Una entrada doble pel Museu Eròtic de Barcelona

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!