Fundació Xarxa Espectacles familiars Terrassa

Compartir
Martín Díez, 7, 3r Terrassa

LA XARXA és una fundació privada catalana creada el 1995 i es fonamenta en els Grups Locals que es constitueixen a cada localitat per a programar una temporada regular d'arts escèniques destinada als nens i nenes.

Cada Grup Local s'organitza i disposa de plena autonomia per a fer el seu calendari d'activitats, triar els espectacles que vol programar i decidir la difusió que en vol fer. Aquesta organització i funcionament de cada Grup Local, però, ha d'ésser d'acord amb els criteris generals de la FUNDACIÓ P. C. XARXA D'ESPECTACLE INFANTIL I JUVENIL DE CATALUNYA.

Els Grups Locals no treballen aïllats sinó que tenen l'oportunitat de trobar-se per intercanviar informacions, experiències i ajudar-se en la solució de problemes comuns. A més a més, els grups compten amb el suport administratiu i de gestió que ofereix l'oficina central.

La programació estable de la Fundació Xarxa, a través dels diferents grups locals, és la principal activitat de la Xarxa. Així mateix, els grups també organitzen altres activitats de caire cultural, com ara mostres de teatre, fires i festivals i col·laboracions amb les festes majors locals.

Cada població xarxa organitza la seva temporada estable de teatre per a infants i famílies. El nombre de funcions i els espectacles programats s'organitzen de manera autònoma a cada població xarxa. La temporada sol coincidir amb el curs escolar, i la periodicitat de les funcions dependrà del grup i de les característiques de la població, així com la disposició del teatre o sala per exhibir els espectacles.

Actualment la Fundació Xarxa està composada per 77 grups locals repartits en 29 comarques del territori català. El col·lectiu de voluntaris ascendeix al mig miler de persones aproximadament. Gent compromesa amb la cultura que dediquen les seves hores lliures, esforç i il·lusió a atansar el teatre als infants i a les famílies, i fomentar d'aquesta manera, la creació de nous públics de la cultura.

Destaquem...

Sorteig: entrades al Museu de la Colònia Vidal

Llegir més...

Parella a la fuga: una escapada perfecta en parella a Rocallaura

Llegir més...

Agenda

Setmana del Turisme Industrial a Catalunya

23/10/2021 - 31/10/2021

Llegir més...

Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa

29/10/2021 - 21/11/2021

Llegir més...

Visita guiada a la Masia Freixa

13/04/2021 - 31/12/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!