El Recó de l'Avi Guardiola de Berguedà
El restaurant El Recó de l'Avi I es va fundar el 28 de desembre de 1974. Fem una cuina típica casolana, amb carns a la brasa d'alzina, gran varietat de tapes i torrades de pagès. Amb una carta variada de cap de setmana, amb guisats i plats típics de les contrades i un especial temporada de bolets, també hi ha un menú els dies feiners de dimarts a divendres.
Els dilluns tanquem per festa setmanal.
Reserves de taula per e-mail fins un dia abans.
Menú per a Grups
- Menú de grups: mín 18 persones, máx. 32 persones.
- Aquest menú s'ha de reservar amb una setmana d'antelació.
- El nombre total de comensals s'haurà de confirmar 3 dies abans i es permetrà una variació de 3 a 4 comensals fins a 24 hores abans del esdeveniment.
- Es cobraran els comensals confirmats 24 hores abans.
- Per fer efectiva la reserva s'haurà d'entregar una paga i senyal de 5,00 € per comensal.
Menú de la Caça i la Tòfona
De la terra traspua l'olor de la tòfona que amenitza l'hivern gastronòmic i serà el ca ensinistrat qui ajudarà a localitzar el magnífic i apreciat fruit. Serà ell també qui alçarà la perdiu, el cèrvol, la llebre o el senglar que faran les delícies del caçador, del cuiner i de l'entaulat menjador.
La Cuina de la Caça i la Tòfona ens ofereix degustar plats saborosos, tradicionals, ecològics i saludables...és a dir excel·lents! No deixeu passar l'oportunitat de venir al Berguedà i descobrir el que els nostres restaurants us han preparat enguany.
Menú del Bolet
Tots t'estan esperant. Els ceps més aromàtics i rabassuts a les pinedes de pi negre, des de Peguera fins a Coll de Pal.
Rovellons i pinetells, sota l'infinit tapís de pi roig que tot ho abraça, des del plàcid altiplà de Capolat fins als vessants més feréstecs del Catllaràs.
Carta Vins
Carta elaborada i estructurada:
- Segons els mesos de barrica, continuem amb la tradicional classificació de Reserves a partir de 24 mesos, Criances a partir de 12 mesos i Collita sense barrica o menys de 12 mesos.
- D.O. (Denominació d'Origen), Locals com Pla de Bages, Nacionals com Batea-Terra Alta, Penedès, Costers del Segre, Priorat i Estatals com Machuelo, Rias Baixas, Somontano, Ribera de Duero, Rioja, Ribera de Quiles, Navarra i Internacionals com Moscato D'Asti, Dell'Emilia.
- Varietats, com poden ser Cabernet Franc, Syrah, Cabernet Sauvignon, Ull de Llebre (Tempranillo), Graciano, Garnatxa, Mazuelo, Merlot, Samsó, Moscatell, Chardonnay, Macabeu, Parellada, Xarel·lo, Gewürztraminer, Verdejo, Sauvignon Blanc, Picapoll, Pinot Noir, Albariño.