Club Nàutic Vilanova Vilanova i la Geltrú

Compartir
Escullera de Ponent, s/n Vilanova i la Geltrú
Trucar 938 15 02 67
Contactar oficinaesportiva@cnvilanova.cat

Un emplaçament immillorable

El Club Nàutic Vilanova és un dels millors ports esportius de Catalunya per la teva família i el teu vaixell.

A 45 km de Barcelona i a 30 minuts del seu aeroport internacional es troba Vilanova i la Geltrú. Una ciutat de 68.000 habitants que té integrada a la seva façana marítima el tercer port més important de Catalunya. En ell es troba el Club Nàutic Vilanova, una immillorable base d'activitat nàutica de la mediterrània occidental. Un port esportiu ideal des d'on podràs realitzar activitats tot l'any, però també atracar-hi durant els mesos d'hivern i fer el manteniment de la teva embarcació.

Vilanova i la Geltrú es troba a 100 milles de Mallorca i 142 de València. Però és un bon lloc d'escala per qui emprèn rutes des del golf de Lleó, perquè ens trobem a 210 milles de Marsella o 178 del port de Sète. El Club Nàutic Vilanova disposa dels millors serveis i amarraments de fins a 15 metres, amb preus molt competitius. I tot plegat 20 minuts a peu del centre de Vilanova, una ciutat tranquil·la amb una gran oferta cultural, comercial i gastronòmica, molt ben connectada, en tren i carretera, respecte al seu entorn penedesenc i sobretot de Barcelona.

Una ciutat amable on es fonen la terra, el mar, la gastronomia i la festa

Vilanova i la Geltrú és una ciutat de mides i tracte amable. Per començar, només sortir del port caminant, ja es troben infinitat de propostes gastronòmiques, comercials i serveis nàutics. En això el port de Vilanova és singular.

Però després endinsant-se a la ciutat descobrireu la que un dia va ser l'Havana Xica, el nom popular en què es coneixia la ciutat en els temps de comerç transatlàntic.

El Club Nàutic Vilanova té els seus orígens el 1920. L'any 1957 inaugurava el seu primer emplaçament al moll de llevant del Port de Vilanova i el 1983 es traslladava a la seva ubicació actual. Actualment té gairebé 700 socis i disposa de més de 800 amarraments. Un dels grans valors del seu port esportiu és que es troba integrat en la ciutat ideal si es busca tranquil·litat, proximitat, repòs i bona gastronomia.

Un llegat indià que es manifesta a l'arquitectura i el tarannà de la ciutat. Vilanova i la Geltrú és el port del Penedès, terra històricament de vi, i que actualment ofereix la millor oferta enogastronòmica del país. Sense desmerèixer el gran producte autòcton, la Gamba de Vilanova, com insígnia d'una excel·lent cuina de mar, que aquí té la identitat pròpia de la tradició marinera.

Amb la mateixa calma de navegar a vela es pot descobrir Vilanova i la Geltrú. És una ciutat gens bulliciosa, tranquil·la, que tracta pels visitants com a persones i no com unitats turístiques. Perquè Vilanova no és una destinació turística, és un bon destí pels visitants. Què dir del seu comerç i la gran quantitat de botigues que pots trobar en una bonica illa de vianants, plena de terrasses. Vilanova i la Geltrú ofereix a més grans propostes culturals, museístiques i sobretot festives, amb el seu genuí carnaval al capdavant d'una extensa agenda.

Accessos al Club Nàutic Vilanova

El Club Nàutic Vilanova està situat a 41º 12′ N 1º 43,6′ E, a la ciutat de Vilanova i la Geltrú capital de la comarca del Garraf, provincia de Barcelona.

Està situat a només 40 km. de la ciutat de Barcelona i a 20km de l'Aeroport Internacional del Prat. Les seves vies de comunicació terrestre son la C-31 i l'autopista C-32.

Agenda

Viu el Nadal a Cubelles!

08/12/2023 ...

Llegir més...

Pessebre Vivent de Canyelles

16/12/2023 - 17/12/2023

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: 6 packs d'entrades dobles per a una visita amb espectacle…

Llegir més...

Sorteig: 4 lots de samarretes de Carros de Foc

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!