Centre Astronòmic del Pedraforca Saldes

Compartir
Carrer Santa Bàrbara Saldes
Trucar 686 68 70 42
Contactar cuiolnature@gmail.com

"Cuiol Nature" Fem de la ciència experiència

Altament compromesos amb la qualitat de les nostres activitats (divulgació ambiental i descoberta del Cosmos). Combinem la nostra doble formació: artística (arts escèniques) i científica (biologia), per tal que les activitats esdevinguin experiències divertides, instructives i provocadores. El 2019, el Col·legi de Biòlegs de Catalunya (C.B.C) va atorgar a Cuiol Nature el premi “bioemprenedor” en reconeixement de la tasca de la divulgació de la ciència amb la integració de les arts escèniques.

Experiències de descoberta del Cosmos

Gestionem el Centre Astronòmic del Pedraforca (equipament de l'ajuntament de Saldes) i hi oferim una programació regular d'activitats d'astronomia per a públic familiar.

Les activitats tenen una durada d'uns 90 minuts i tenen dues parts:

  • Sessió de planetari digital guiada: Un simulador espacial ens porta de viatge virtual per l'univers, amb imatges projectades en una cúpula de 180º i un guia que us fa les explicacions. Li podeu fer les preguntes que trobeu oportunes.
  • Observació amb telescopi: Podrem observar en directe alguns dels objectes dels quals s'ha parlat en la sessió del planetari digital i aprofitarem per consolidar conceptes que s'han donat.
  • Reconeixement de constel·lacions amb làser: La ciència deixa un espai a la mitologia: bo i gaudint del cel nocturn de qualitat de Saldes, identificarem constel·lacions i coneixerem algunes de les seves llegendes mitològiques!

Ciència a la carta o "to take away"

Astronomia a la carta (ideal per famílies)

Si sou un grup de 10 o més persones, podeu encarregar la vostra activitat d'astronomia. També podeu escollir la temàtica que més interessa que es tracti en la sessió de planetari.

Astronomia “to take away"

Per aquells col·lectius (escoles. museus, particulars) que no poden desplaçar-se al Centre, disposem d'un planetari inflable i un projector portàtil... la ciència ve a vosaltres! També pot ser un bon regal d'aniversari, hi havíeu pensat?

Agenda

La cuina del bolet del Berguedà

15/09/2023 - 15/11/2023

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!