Cal Majoral L'Espunyola

Compartir
Ctra. Solsona a Berga, Km. 134 L'Espunyola
Trucar 683 49 69 23
Contacte info@calmajoral.com

Reserva online

Situat al terme municipal de l'Espunyola (Berguedà), en una antiga masia amb molta història hostalera, on a voltants de l'any 1900 ja va esdevenir casa d'hostatge dels primers viatgers i traginers de l'època; i a mitjans del segle XX era considerada com a lloc de trobada i esbarjo per la gent d'aquelles contrades, així com de refugi o estiueig pels forasters que venien d'arreu del país.

Un projecte que neix de la inquietud del nostre xef per tal de poder valoritzar la comarca i la gastronomia local amb productes de proximitat i una innovació que pretenen anar de la mà en aquest viatge.

Es troba en una localització d'ensomni on el paisatge convida a gaudir d'una experiència inoblidable, tant gastronòmica com del nostre hotel amb encant que disposa actualment de 10 habitacions molt acollidores, i on el nostre equip de professionals li aportaran el caliu necessari per tal de fer la seva, una experiència única i singular.

Viu una experiència única a una masia típica catalana del segle XX rehabilitada situada en un entorn on la natura i la tranquil·litat prenen el protagonisme. És un espai per mirar, sentir, olorar, tocar, tastar i somiar.

Cal Majoral combina el tracte professional amb l'entorn rural i familiar, la flexibilitat i l'adaptació al client. És un espai per descansar i connectar amb la natura i trobar el relax en el moment present. La masia és un indret idoni per passar uns dies o un cap de setmana.

Disposem d'un ampli espai exterior envoltat per camps i arbredes, és ideal per fer una ruta a peu o en bicicleta i així conèixer el nostre entorn.

El pàrquing de la masia és ampli amb capacitat per a més de 50 cotxes.

L'aparcament és gratuït i de fàcil accés tant pels cotxes com pels autocar.

Per això, actualment presidim la nostra entrada amb els tres xiprers, uns símbols quasi oblidats que representen cadascun d'ells el convit a beure, a menjar i a descansar. Avui, com ara fa més de 100 anys.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HCC-004048

Agenda

Tour du Lord, "The Ronde van Bergeren" a Montmajor

01/04/2023 - 16/04/2023

Llegir més...

Montclar Floreix

16/04/2023

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Viu la tardor a Roses!

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!