Armonia, teràpies alternatives Banyoles

Compartir
Carrer del Pou, 1, Entresòl 2 Banyoles

Les teràpies que oferim, les tractem individualment, tant en els aspectes corporals i tot allò que té relació directa o indirecta a desequilibris físics, com en els emocionals, mentals i espirituals. Escoltant i respectant la resposta del cos.

Utilitzem només ingredients naturals i ecològics, i pràcticament no utilitzem aparells, ja que tots els tractaments solen ser manuals.

Troba el teu benestar intern i extern!

Les teràpies

Personalitzem tots els tractaments perquè volem oferir el millor resultat i el màxim benestar possibles a cada persona en el seu cas particular. Per completar el nostre treball amb un toc d'excel·lència, utilitzem només ingredients naturals amb garantia de qualitat i elaborem artesanalment, un a un, els cosmètics que dissenyem de manera personalitzada.

Els Tractaments de Benestar estan dirigits a millorar l'estat general, ja sigui perquè necessitem corregir un desequilibri energètic, una molèstia concreta a nivell físic, o bé perquè necessitem reduir el nostre nivell d'estrès i relaxar-nos a nivell mental o emocional. Tanmateix, en la majoria dels casos, ambdós nivells funcionen paral·lelament. Per això sempre es comencen els tractaments amb maniobres relaxants que predisposen a una millor recepció de qualsevol tractament posterior.

Estètica natural

Els tractaments facials que faig són suaus i respectant la teva pell. només utilitzo ingredients naturals, principalment procedents de cultiu ecològic, i trio els més adequats al teu tipus de pell. personalitzo l'aromateràpia de cada tractament en funció del que necessitis, tenint en compte el teu estat físic i anímic a més a més de la teva pell i preparo la teva fórmula d´olis al moment perquè sigui el més personalitzat i el més fresc possible.

Tots els tractaments facials són personalitzats i van acompanyats del massatge específic pel tractament i per el teu estat.

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!