Alberg de Tarragona Tarragona

Compartir
Av. Països Catalans s/n – Zona educacional - Tarragona
Trucar 607 29 81 91
Contacte residenciatgn@revisa.cat

El viatger que arriba a Tarragona traça un recorregut que li permet involucrar-se, descobrir i experimentar les seves platges i el seu passat imperial ple de ruïnes.

Si estàs planejant viure aquesta experiència a la històrica Tarragona i necessites allotjament per a grups o per a una escapada de cap de setmana, aquí tens una alternativa molt completa que t'atorgarà tranquil·litat en el teu sojorn.

La Residència Tarragona consta de dos tipus diferents d'allotjament. D'una banda, és llar per a estudiants que desitgin estudiar a Tarragona. D'altra banda, també és un espai perfecte per a grups escolars, grups esportius, trobades, grups d'amics i altres tipus de trobades per a persones o grups que desitgin allotjar-se en un lloc segur, envoltat d'àrees verdes i molt a prop del centre històric de Tarragona.

Tenim una àmplia varietat de grandàries d'habitacions. Els nostres dormitoris més grans amb lliteres, són ideals per a allotjar els viatges escolars o grups grans (130 persones).

A l'interior de les habitacions grupals trobaràs una habitació individual destinada al responsable del grup. El control és teu!

També disposem d'habitacions individuals, dobles o triples per a atendre totes les altres necessitats, incloent-hi grups familiars.

Ja sigui allotjant-te en grup o com a resident estudiantil, la nostra residència és ideal per a tu!

Agenda

Temporada de concerts a l'Auditori Josep Carreras a Vila-seca

03/02/2023 ...

Llegir més...

Visites a l'Espai natural de la Séquia Major a Vila-seca

05/02/2023 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Una entrada doble per la Passió d'Esparreguera

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!