Parròquia d'Escaldes-Engordany

Compartir
Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany, Plaça Santa Anna, s/n, Escaldes-Engordany, Andorra Escaldes-Engordany
Trucar +376 89 08 81
Contactar oficinaturisme@e-e.ad

Escaldes-Engordany és la parròquia de l'aigua termal. Està formada per dos nuclis urbans: Engordany, el més antic, i Escaldes, la part més moderna, orientada al turisme i al comerç.

Un dels espais naturals més grans del Principat, de visita obligada pels amants de la natura, és en aquesta parròquia, la Vall del Madriu-Perafita-Claror, entorn declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en la categoria de paisatge cultural.

A Escaldes-Engordany podreu gaudir d'una gran oferta cultural, museus singulars com el Museu del Perfum, el Museu Carmen Thyssen Andorra, el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany i l'Espai Caldes.

Vivand és el principal eix comercial de la zona que agrupa més de 200 comerços, restaurants i hotels. Un espai de comerç, oci i cultura on podreu fruir d'una gran zona comercial a l'aire lliure.

Pel que fa a l'aigua termal, compten amb aquest recurs natural des de l'antiguitat i és present a la zona urbana, amb fonts públiques i hotels-balneari. El termalisme culmina amb la ja conegudíssima Caldea, l'spa més gran del sud d'Europa dissenyat per gaudir del benestar i relaxació que proporcionen aquestes aigües calentes.

Escaldes-Engordany

Parròquia d'Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany és una ciutat i la setena parròquia d'Andorra, creada el 1978 a partir de l'antic quart homònim de la parròquia d'Andorra…

Destaquem...

Sorteig: entrades a l'Església de la Colònia Pons

Llegir més...

Submergeix-te en la Setmana de la Pedra Seca aquest 2023!

Llegir més...

Agenda

Poblet de Nadal d'Andorra la Vella

24/11/2023 - 05/01/2024

Llegir més...

Audi FIS Ski World Cup Andorra

10/10/2024 - 11/10/2024

Llegir més...

Troba on dormir